Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.03.04. - Monday, Kázmér napja van.

Befektetés - hitel

Hitel - 9 Bank hitel, kölcsön és egyéb szolgáltatásainak ajánlatainak összehasonlítása - Hitel Online – MCOnet portálon

2007. July 14. 12:31
Hitel  -  9 Bank hitel, kölcsön és egyéb szolgáltatásainak ajánlatainak összehasonlítása - Hitel Online – MCOnet portálon
HITEL - Most induló cikk sorozatunkban 9 bank lakossági és vállalati hitel, kölcsön termékeit hasonlítjuk össze páronként, kiemelve azok előnyit és hátrányait fogyasztói szempontból.
HITEL - Most induló cikk sorozatunkban 9 bank lakossági és vállalati hitel, kölcsön termékeit hasonlítjuk össze páronként, kiemelve azok előnyit és hátrányait fogyasztói szempontból. A hitel, kölcsön összehasonlításánál a THM-ból indulunk ki, a betéteknél a betétei kamat ad összehasonlítási alapot.

A számlavezetési feltételek, hiteltermékek széles skálája mellett a befektetési oldalt is nagyító alá kerül, főleg annak tükrében, hogy az egyes pénzintézetek a betéti, befektetési piacon gazdag akciós kínálattal próbálják megnyerni a magánszemélyeket a kamatadó bevezetése óta.

A cikksorozat során esettanulmányok keretében hasonlítjuk össze a 9 bank hitel, kölcsön és befektetési, számlavezetési és egyéb ajánlatait és teszünk javaslatot az optimális döntés meghozatalára, szem előtt tartva a kedvezmények, akciók igénybevételének feltételeit.

Reméljük cikksorozatunk segítséget nyújt a számos akciós lehetőség, kedvezmény, kampány közötti eligazodásban.

Első sorozatunkban a vállalati ügyfelek részére nyújtott, kondíciós listából, honlapokról, hírdetményekből kinyerhető hitel, kölcsön termékek lehetőségeit, feltételeit mutatjuk be, majd a számlavezetési kondíciókat és ahhoz kapcsolódó szolgáltatások díjait vizsgáljuk meg, végül a befektetési lehetőségek, akciók kerülnek összevetésre.
Vizsgálatunk központjában a Kis és középvállalkozások részére kidolgozott, értékesített, tehát igénybevehető termékek állnak, a Kondíciós lista szerint ”már nem értékesített” és ”újabb igénylés nem fogadható el” típusú termékek vagy kapcsolódó szolgáltatásokat figyelmen kívül hagyjuk.
Cikksorozatunk következő részében a magánszemélyek részére nyújtott számlavezetési, hitel, kölcsön termékeket és befektetési szolgáltatásokat vizsgáljuk meg az aktuális, elérhető kondíciós listák és hirdetmények alapján.

Forrás: MCOnet Kft.

Hitel - 9 Bank hitel, kölcsön és egyéb szolgáltatásainak ajánlatainak összehasonlítása - Hitel Online – MCOnet portálon - Szóljon hozzá!

Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz

Küldjön egy képeslapot ismerősének!

A hír támogatója:

weblap gyártás, weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Minden ami Internet. www.mconet.biz, www.mconet.hu


Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu