Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.09.19. - csütörtök, Vilhelmina napja van.

Befektetés - hitel

CIB Bank - Lakáshitel - Ki veheti igénybe a CIB Új Otthon Hitelt?

2008. február 06. 14:22
CIB Bank - Lakáshitel - Ki veheti igénybe a CIB Új Otthon Hitelt?
CIB Bank - Lakáshitel - Kiegészítő kamattámogatású, ingatlanfedezetes lakáshitel újonnan épült családi ház vagy társasházi lakás vásárlásához.
Mit kínál Önnek a CIB Új Otthon Hitel?
CIB Bank - Lakáshitel - Amennyiben újonnan épült családi házat, társasházi lakást szeretne vásárolni, a CIB Bank igen kedvező kamatozású, államilag támogatott hitelt kínál Önnek.

Ki veheti igénybe a CIB Új Otthon Hitelt?
CIB Új Otthon Hitelt vehet igénybe a 30 millió forintot meg nem haladó összegű - a telekár nélkül számított -, általános forgalmi adót tartalmazó vételár esetén, értékesítés céljára felépített új lakás megvásárlására a házaspár, ha legalább egyikük devizabelföldi, valamint a gyermeket egyedül nevelő devizabelföldi személy, ha betöltötte 18. életévét.
A hitellel érintett ingatlanban a jogosult igénylőknek legalább 50%-os tulajdoni hányaddal kell rendelkezniük.
CIB Bank - Lakáshitel - Lakásvásárlás esetén az eladó a hitel adósának, adóstársának nem lehet közeli hozzátartozója vagy élettársa. Az adósnak, adóstársnak, ezek házastársának, élettársának és szülői felügyelete alatt álló kiskorú gyermekeinek, valamint az együttköltöző családtagjainak nem lehet államilag támogatott lakáscélú hitele sem a jelenlegi, sem a korábban hatályban volt jogszabályok alapján, melyet a Bank által rendelkezésre bocsátott nyilatkozat aláírásával kell igazolniuk.


20080206_1_384_20080206192217_267.jpg

Cib Bank - Lakáshitel - Ki veheti igénybe a CIB Új Otthon Hitelt?CIB Bank - Lakáshitel - Nem számít kizáró oknak ha a fent felsorolt személyeknek államilag támogatott kölcsönük van, amennyiben:

együttes nyilatkozatukban vállalják, hogy azt a korábbi kölcsönt folyósító hitelintézetnek az új kölcsönszerződés aláírását követő 360 napon belül visszafizetik, illetve
szülő vagy nagyszülő nagykorú gyermekének, unokájának államilag támogatott kölcsön ügyletében szerepel tulajdont nem szerző adóstársként.
Mekkora összegű hitelt lehet igényelni?
A hitel minimális összege: 1.000.000 Ft.
A hitel maximális összege: 15.000.000 Ft.
A futamidő: 1-35 év lehet, a kamattámogatás a futamidő első 20 évére vonatkozik.


20080206_2_459_20080206192217_435.jpg

Cib Bank - Lakáshitel - Ki veheti igénybe a CIB Új Otthon Hitelt?A maximálisan igénybe vehető hitelösszeg a vételár maximum 70%-a, amennyiben kiegészítő ingatlan fedezet nem kerül bevonásra.

CIB Bank - Lakáshitel - A hitelösszeg nem haladhatja meg az igénylő, annak élettársa, az eltartott gyermekek és családtagok együttes tulajdoni hányadával arányos vételárat.
A CIB Bank lehetőséget biztosít a konstrukció jövedelemvizsgálat nélküli igénylésére is, mely esetben a fedezetként bevont ingatlan kisebb mértékben terhelhető.


Cib Bank

Kérjen árajánlatot a következő e-mail címen: hitel@mconet.biz

Szóljon hozzá! - > Cib Bank - Lakáshitel - Ki veheti igénybe a CIB Új Otthon Hitelt?

Hitel online: hitel.mconet.biz


Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz

Küldjön egy képeslapot ismerősének!


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu