Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.14. - kedd, &Őrs napja van.

Befektetés - hitel

Bemutatkozunk - Bank - hitel

2007. június 10. 16:01
Bemutatkozunk - Bank - hitel
Bank - hitel - A Budapest Bank-csoport tulajdonosai közt a GE Capital stratégiai befektetőként meghatározó szerepet játszik a bank irányításában.
Bank - hitel - Bemutatkozunk

A Budapest Bank-csoport tulajdonosai közt a GE Capital stratégiai befektetőként meghatározó szerepet játszik a bank irányításában. A Budapest Bank többségi tulajdonosa a GE Capital, amely a bank részvényeinek 98,78 százalékát tulajdonolja. A fennmaradó részvények kisbefektetok kezében van. A General Electric (GE) a világ legnagyobb piaci értéku vállalata, a Forbes Cégtoplista 500-as vállalati rangsorában az elso helyen áll. 110 éves múlttal rendelkezik, és a világ 100 országában van jelen.

A GE Capital a GE 100%-os tulajdonú leányvállalata. Biztos pénzügyi hátterét a Moody's "AAA" hitelképességi besorolása jelzi. Pénzügyi szolgáltatói szakértelmét számos üzletágban bizonyította. A GE Capital szakmai és pénzügyi támogatást nyújt a Budapest Bank-csoport számára az irányítás az élenjáró minoségi rendszerek bevezetése, a banki szakemberek hazai és nemzetközi képzése, illetve a GEC nemzetközi termékeinek a hazai pénzügyi piacra történo bevezetése területén.

A Budapest Bank-csoport
A Budapest Bank-csoport 1987, a kétszintu bankrendszer megteremtése óta muködik a piacon. 2000-ben mérlegfoösszege 335,5 milliárd Ft volt. A Budapest Bank jelenleg Közép-Kelet Európában a legjobb hitelképességi besorolással rendelkezik. 1997-ben a feltörekvő bankok piacán az Euromoney első díját nyerte el.

A Budapest Bank-csoport a következő vállalatokból áll:

Budapest Bank Rt.

Budapest Autófinanszírozási Rt.
Budapest Alapkezelő Rt.
Budapest Lízing Rt.
Budapest Bank Autóparkkezelő Rt.

További információk a bankról:

www.budapestbank.hu

Bemutatkozunk - Bank - hitel - Szóljon hozzá!

Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz

Küldjön egy képeslapot ismerősének!

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarország.mconet.biz
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu