Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.07. - kedd, Appolónia napja van.

Befektetés - hitel

Az UniCredit Bank http://www.unicreditbank.hu weboldal bemutatása – Hitel, kölcsön, lízing weboldal szempontjából

2007. szeptember 08. 06:24
Az UniCredit Bank http://www.unicreditbank.hu weboldal bemutatása – Hitel, kölcsön, lízing weboldal szempontjából
Hitel - Jelen cikkünkben az UniCredit Bank Hungary Zrt. neve alatt futó http://www.unicreditbank.hu weblapot mutatjuk a felhasználói igényeket szem előtt tartva.
Jelen cikkünkben az UniCredit Bank Hungary Zrt. neve alatt futó http://www.unicreditbank.hu weblapot mutatjuk a felhasználói igényeket szem előtt tartva. Az UniCredit Bank Magyarországon átfogó és rugalmas szolgáltatásokat kínál kedvező feltételekkel mind lakossági, mind vállalkozói ügyfelei számára az egyéni vállalkozóktól kezdve a kis- és középvállalkozásokon át a nagy vállalatokig. A weblapot indítva egy látványos felülettel találkozunk. Az oldalt a piros és a fehér szín uralja. Az oldal közepén egy flash technikával készült akciós termékre utaló reklám látható.


unicreditfooldal_545_20070908201923_275.jpg


A kezdő oldal bal oldalán jól elkülönülnek a Magánszemélyeknek, a Kisvállalkozásoknak és a Nagyvállalkozásoknak szóló tájékoztatók. A jobb oldalon az Internetes bankot láthatjuk. A felső menüsorban a bankról, a hasznos információkról olvashatunk.

A Magánszemélyek menüpontra kattintva az oldal közepén magánszemélyeknek szóló hitel reklámok tűnnek fel, egy olyan türelmi idővel induló konstrukció a szabad felhasználású jelzáloghitelt hirdetnek, ahol Önnek az első 2 évben csak kamatot és kezelési költséget kell fizetnie – így csökkentve induló törlesztőrészletét. Számlavezetésről, hitelekről, személyi kölcsönről és lakáshitelekről kaphatunk részletes tájékoztatást. Az oldal bal oldalán és az oldal alsó részén is eljuthatunk a kívánt menüponthoz.


unicreditmagansz_542_20070908201923_439.jpgA Kisvállalkozások menüpont alatt az oldal közepén kisvállalkozásoknak szóló hitel reklámok tűnnek fel, egy olyan beruházási hitelt kínálnak, amellyel új távlatokat nyithat cége fejlesztésében is. A hitel célja a kis- és középvállalkozások hitelhez jutásának támogatása.
Ez a refinanszírozott hitel lehetővé teszi, hogy kialakulhasson és folyamatosan fejlődhessen egy erős és versenyképes vállalati szektor. Számlavezetésről, vállalkozói hitelekről is olvashatunk. A Nagyvállalatoknak menüpont Üzleti Hitelkártyát kínál, amely szabadon tervezhető és rugalmas fizetési lehetőséget biztosít belföldön és külföldön egyaránt, a nap 24 órájában, és vállalkozásfejlesztő hitelt kínál a nagyvállalatok számára, a beruházásához még a befejezést követően is igényelheti és kedvező megoldást jelent, ha hosszú távú finanszírozást keres vállalkozása fejlesztéséhez, versenyképességének növeléséhez.


unicreditinfo_258_20070908201923_685.jpgA weboldal jobb oldalán az internet alapú elektronikus szolgáltatása, a netbank és netbroker belépési hivatkozásai, és hasznos biztonsági tanácsok linkjei találhatóak.
Az oldalról összességében elmondható, hogy az akciós termékekhez való könnyű hozzáférést biztosít, ugyanakkor a hasznos információk sok esetben nem kiemelt helyen lelhetők fel.

Az UniCredit Bank http://www.unicreditbank.hu weboldal bemutatása – Hitel, kölcsön, lízing weboldal szempontjából - Szóljon hozzá!

Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz

Küldjön egy képeslapot ismerősének!

A hír támogatója:

Weblap gyártás, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Klíma Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu