Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.03.04. - Monday, Kázmér napja van.

Befektetés - hitel

AZ UNICREDIT BANK - Bank - hitel

2007. June 10. 13:58
AZ UNICREDIT BANK - Bank - hitel
Bank - hitel - Az UniCredit Bank Hungary Zrt. a Közép- és Kelet-Európában legnagyobb bankhálózattal rendelkező UniCredit Group magyarországi tagja.
Bank - hitel - AZ UNICREDIT BANK

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. a Közép- és Kelet-Európában legnagyobb bankhálózattal rendelkező UniCredit Group magyarországi tagja. A csoport 3000 fiókkal, mintegy 65 000 alkalmazottal 24 millió ügyfelet szolgál ki a régióban.

Az UniCredit Bank Magyarországon – a HVB-örökség méltó utódjaként – átfogó és rugalmas szolgáltatásokat kínál kedvező feltételekkel mind lakossági, mind vállalkozói ügyfelei számára – az egyéni vállalkozóktól kezdve a kis- és középvállalkozásokon át a nagy vállalatokig – számára. Korszerű banki termékek és szolgáltatások teljes körét kínálja egyetlen forrásból: a számlavezetéstől a lízingig, a vagyonkezeléstől a befektetési banki szolgáltatásokig és a változatos hitelektől a faktorálásig.

Az UniCredit Bank biztonságos és áttekinthető pénzügyi megoldásaival új lehetőségeket nyit ügyfelei számára, hogy megvalósíthassák céljaikat.

További információk a bankról:

www.unicreditbank.hu

AZ UNICREDIT BANK - Bank - hitel - Szóljon hozzá!

Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz

Küldjön egy képeslapot ismerősének!

A hír támogatója: Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarország.mconet.biz
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu