Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.07. - kedd, Appolónia napja van.

Befektetés - hitel

Az ING Biztosító Zrt. bemutatása Magyarországon - Hitel

2007. október 21. 08:16
Az ING Biztosító Zrt. bemutatása Magyarországon - Hitel
Hitel - A holland székhelyű ING Csoport a világ egyik legjelentősebb biztosítási, banki és vagyonkezelői szolgáltatója, mely több mint 50 országban szolgálja ki ügyfelei igényeit.
A cégcsoporthoz tartozó Nationale-Nederlanden 1991-ben, zöldmezős beruházásként hozta létre magyar leányvállalatát. A magyarországi N-N Biztosító gondos előkészítő munka után, 1991 szeptemberében kezdte meg az értékesítést. A cég 1993 nyarán már több mint százezer szerződést kezelt, 1997-re pedig megszerezte a piacvezető pozíciót a magyar életbiztosítási piacon, melyet azóta is folyamatosan őriz. Társaságunk 2003-tól ING Biztosító néven működik tovább.

Az ING Biztosító Zrt. ma kockázati, vegyes és befektetéshez kötött életbiztosítások mellett egészségbiztosítást, jelzáloghitelt, hitelkártyát, valamint otthonbiztosítást is értékesít, mivel célja az, hogy integrált pénzügyi szolgáltatásaival a legmagasabb szinten elégítse ki ügyfelei pénzügyi igényeit.


Az ING Biztosító számos, kiemelkedően sikeres biztosítási és pénzügyi terméket vezetett be elsőként Magyarországon. Így cégünk úttörő volt többek között a forint- (1997), majd az euró-alapú befektetéshez kötött életbiztosítások (2004), az időseknek szóló garantált kibocsátású biztosítások (2005) és a Csemete néven ismert speciális gyermekbiztosítás bevezetésében (2006) is.

Az ING Biztosító Zrt. célja ma is változatlan: olyan innovatív, egyedi pénzügyi szolgáltatásokat nyújtani, amelyek a legmagasabb színvonalon elégítik ki ügyfeleink valós igényeit.

Cégünk termékei az életbiztosítások legszélesebb skáláját ölelik fel, hiszen megtalálhatók közöttük hagyományos kockázati, életpálya, nyugdíjkiegészítő, elérési, életjáradék, egészség, és megtakarítással kombinált életbiztosítások egyaránt.
Életbiztosításaink mellé további baleseti és rokkantsági kiegészítő biztosítások köthetők.
Befektetéssel kombinált életbiztosításaink esetében Magyarországon kivételesen gazdag befektetésialap-választékból alakíthatja ki minden ügyfelünk egyéni befektetési portfólióját.
Kockázati és befektetéssel kombinált életbiztosításaink elérhetőek egyszeri díjas formában is azon ügyfeleink számára, akik kerülni kívánják a rendszeres biztosítási díjfizetéssel járó kötöttségeket.
Az ING befektetéssel kombinált és hagyományos biztosítási termékeket is kínál eurós formában. E termékek esetén ügyfeleink forintban és euróban is befizethetik a díjakat, míg a biztosító kifizetése mindig euróban történik.
Az ING egészségbiztosítási termékei között kínálja a Vitalitás kórházi hotelszolgáltatást, mely a magas színvonalú egészségügyi ellátásra és a kiemelt szintű kórházi kiszolgálásra nyújt garanciát.
A banki partnereinkkel való együttműködésnek köszönhetően országos tanácsadó hálózatunkban elérhetőek forint és deviza alapú jelzáloghitelek (akár életbiztosítással kombinálva is), így ügyfeleink a számukra legkényelmesebb módon vehetnek fel kölcsönt, hiszen tanácsadóink kérésre megadott helyen és időben keresik fel őket, majd bonyolítják le az ügyintézést.


További információk a bankról:
www.ing.hu

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu