Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.09. - csütörtök, Lukrécia napja van.

Befektetés - hitel

Az Ella Bank http://www.elsolakashitel.hu/ weboldal bemutatása – Hitel, kölcsön, lízing weboldal szempontjából

2007. szeptember 05. 19:11
Az Ella Bank http://www.elsolakashitel.hu/ weboldal bemutatása – Hitel, kölcsön, lízing weboldal szempontjából
Hitel - Jelen cikkünkben az ELLA Első Lakáshitel Szolgáltató Kft. neve alatt futó weblapot mutatjuk a felhasználói igényeket szem előtt tartva.
Jelen cikkünkben az ELLA Első Lakáshitel Szolgáltató Kft. neve alatt futó weblapot mutatjuk a felhasználói igényeket szem előtt tartva, kimagaslóan magas, látra szóló kamatozású folyószámla szolgáltatásokat nyújt.

ellafooldal_128_20070905200919_150.jpg


A weblapot indítva egy rendkívül színes és mozgalmas, figyelemfelkeltő felülettel találkozunk. A weboldal narancsos színvilága megegyezik a logó színvilágával. Az oldal közepén egy óriási flash reklám hirdetés, a bank egyik akciós termékét az XXL lakás hiteleket reklámozva.
A kezdő oldal alapvetően 2 részre osztható, az oldal felső részén a menüsor és a flash reklám kapott helyett, az alsó részen pedig egy hitel számoló, árfolyam tájékoztató és az inter bank ikonja látható.

ellafooldal_128_20070905200919_150.jpg


Az Ella számlák menüpont alatt a számlanyitásról tájékozódhatunk, ezenkívül itt található még a Magánszemélyeknek és a Vállalkozásoknak menüpont. Önkormányzatoknak menüpont nem szerepel, mint ahogy azt már más bankoknál megszokhattuk. Viszont olvashatunk itt a bankautomatákról és az SMS szolgáltatásokról. Az akciós hiteleket a Hitel típusok menüpont alatt találhatjuk meg, a felhasználó nehéz helyzetben van, ha akciós hitel, kölcsön vagy betét termékekről szeretne információt lekérni.
ellahitelek_406_20070905201651_384.jpg


A weboldal also részén egy hitel számoló, árfolyam tájékoztató és az inter bank ikonja látható.
Az oldalról összességében elmondható, hogy az akciós termékekhez való hozzáférés kicsit nehézkes, ugyanakkor a hasznos információk sok esetben kiemelt helyen lelhetők fel.


Az Ella Bank http://www.elsolakashitel.hu/ weboldal bemutatása – Hitel, kölcsön, lízing weboldal szempontjából - Szóljon hozzá!

Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz

Küldjön egy képeslapot ismerősének!

A hír támogatója:

Weblap gyártás, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Klíma Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu