Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.07. - kedd, Appolónia napja van.

Befektetés - hitel

A Raiffeisen Bank Zrt. www.raifeisenbank.hu weboldal bemutatása – Hitel kölcsön lízing weboldal szempontjából

2007. szeptember 01. 08:18
A Raiffeisen Bank Zrt. www.raifeisenbank.hu weboldal bemutatása – Hitel kölcsön lízing weboldal szempontjából
Hitel - Jelen cikkünkben a Raiffeisen Bankot mutatjuk be, a felhasználói igények szemszögéből.
A bejelentkező oldal bal felső sarkában megjelenő, immár mindenki számára jól ismert új logó sárga-fekete színvilága végig kíséri a teljes weboldalt. Első ránézésre szembeötlik a négy kulcsszereplő a weboldal kiemelt helyén. A magánszemélyek, a kis- és középvállalatok, nagyvállalatok és az önkormányzatok. A kezdő lapon kiemelendő a logó mellett a Bank szlogenje a „Velünk könnyebb” látható, alatta 5, egymást váltva megjelenő akciós reklámra figyelhetünk fel.

rfooldal1_626_20070901125109_29.jpg

A Magánszemélyek menüpontra kattintva a Lakossági szolgáltatásokat és az akciós ajánlatokat olvashatjuk. Az oldal szerkezete könnyen áttekinthető. A lap alján olvasmányos részt találhatunk a lakás és egyéb hitelekről.

1raiffeisen_maganszemelyeknek1_989_20070901125109_973.jpg


A Kis- és középvállalatoknak menüpontra kattintva a Raiffeisen Bank számlacsomagjairól és befektetési szolgáltatásairól találunk részletes leírást. A hitelezésnél pirossal betűvel kiemelve az Instant Vállalkozói Hitel akció.

2raiffeisen_kis_es_kozepvallalatoknak1_283_20070901125109_343.jpg


Az önkormányzati üzletágat a felső menüsorból érhetjük el, az Önkormányzatok menü pont alatt számlavezetésről, finanszírozásról, befektetésekről és elektronikus szolgáltatások közül választhatunk. A számlavezetés menüpont teljeskörű információt nyújt a forint és deviza számlavezetés díjairól, költségekről, és betéti kamatokról, és egyéb a számlavezetéshez kapcsolódó szolgáltatásokról.
ronkormanyzat1_9_20070901125109_29.jpg
Az Önkormányzatoknak menüpont önkormányzati szolgáltatásokat részletez. Az önkormányzati tulajdonú vállalatok részére kedvezményes számlavezetési szolgáltatásokat nyújt függetlenül attól, hogy az adott önkormányzat folyószámla vezetésétől.


A Befektetések menüpont alatt a klasszikus lekötött betétekről, állampapírokról és a bank befektetési lehetőségeiről kapunk információt.

A weboldalt összességezve láthatjuk, hogy az oldal áttekinthető, könnyen kezelhető, az információkat minimális lépésszámmal kérhetjük le, melyek tagoltan világosan kerülnek közlésre a weblapon.


A Raiffeisen Bank Zrt. www.raifeisenbank.hu weboldal bemutatása – Hitel kölcsön lízing weboldal szempontjából - Szóljon hozzá!


Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz


Küldjön egy képeslapot ismerősének!

A hír támogatója:

Weblap gyártás, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Klíma Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu