Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.09.22. - vasárnap, Móric napja van.

Befektetés - hitel

A K&H Bank www.khb.hu weboldal bemutatása – Hitel, kölcsön, lízing weboldal szempontjából

2007. szeptember 10. 21:14
A K&H Bank  www.khb.hu weboldal bemutatása – Hitel, kölcsön, lízing weboldal szempontjából
Jelen cikkünkben a K&H Bankot mutatjuk be, ami 1987. január 1-jén kezdte meg működését.
A weblapot indítva rendkívűl színes és figyelemfelkeltő felülettel találkozunk. Az oldalt a kék és a narancs szín különböző árnyalataival igyekeznek feldobni. A kezdő oldalon a Magánszemélyek, az Egyéni és kisvállalkozások, a Közép és nagyvállalatok és az Önkormányzatok menüpontjaival találkozunk. A lap teljén látványos flash technikával készült reklámmal hívják fel a figyelmünket az egyik termékükre.

kamp_hfooldal_775_20070910211040_545.jpg


A Magánszemélyek menüpont alatt kedvező hitel akciókról olvashatunk. A K&H ingatlanfedezetű hitelek csak kamattal a tőketörlesztés mellett csak a kamatot kell fizetnie, és nem kell számolnia. Az okos döntéshez szükséges további információkat megtalálja a K&H Bank, a K&H Biztosító honlapján.

kamp_h1_921_20070910211040_569.jpg


Az Egyéni és kisvállalkozások menüpont többféle hitelakciót tartalmaz. A bal oldalon valuta és deviza árfolyamokról kaphatunk információt, valamint valutakalkulátorral számolhatunk. A jobb oldalon elektronikus banki szolgáltatások, termékajánlókról és egyéb kalkulátorokról tájékozodhatunk.

A Közép és nagyvállalatok menüpontnál figyelemfelkeltő hirdetést láthatunk a termékek és szolgáltatásokról, valamint a bankkártyaajánlatról.Bal és jobb oldalon bármely menüpontra kattintunk, a valuta és deviza árfolyamokról kaphatunk információt, valamint valutakalkulátorral számolhatunk. A jobb oldalon elektronikus banki szolgáltatások, termékajánlókról és egyéb kalkulátorokról tájékozodhatunk.

kamp_h2_283_20070910211040_593.jpg


Az Önkormányzatok rész MFB Önkormányzati Infrastruktúra Fejlesztési Hitelprogrammal foglkozik, igényelhető az Önkormányzati Infrastruktúra Fejlesztés Hitel. A helyi önkormányzatoknak, a gesztoron keresztül önkormányzati társulásoknak és a jogszabályi lehetőségek között a települési önkormányzatok többcélú kistérségi társulásának nyújtható hitel.

A felhasználó kissé nehézkesen tud tájékozódni a témakörök szerinti keresés alapján, viszont az akciós hitelekre igazán figyelemfelkeltő módon hívják fel a figyelmünket.

A K&H Bank www.khb.hu weboldal bemutatása – Hitel, kölcsön, lízing weboldal szempontjából - Szóljon hozzá!


Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu