Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.29. - vasárnap, Magdolna napja van.

Befektetés - hitel

A hitelezés rejtelmeibe nyerhetnek betekintést a középiskolások

2011. október 13. 06:17
A hitelezés rejtelmeibe nyerhetnek betekintést a középiskolások
A hitelezés lesz a témája az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) középiskolások részére indított pénzügyi képzési programjának legközelebbi előadásán. A sorozathoz már csaknem 1200 diák csatlakozott országszerte.
A program célja, hogy a fiatalok érthető nyelven megfogalmazott, ábrákkal színesített előadásokon ismerhessék meg a banki és pénzforgalmi folyamatokat. Az oktatás interneten keresztül, élőben, interaktív módon zajlik az ország 45 középiskolájának közel 1200 diákja számára. Varga Antal, az OTSZ ügyvezető igazgatója szerint a pénzügyi ismeretek oktatását nem lehet elég korán kezdeni, hiszen csak így érhető el, hogy a pénzügyekről felelősen és megfontoltan döntő fiatalok kerüljenek ki az iskolapadból.

hitel2.jpg

Interaktív on-line előadásokon okulhatnak a diákok

A "Pénzügyi ismeretek középiskolásoknak" című előadássorozat következő előadása a hitelezésről szól, ahol az érdeklődők megismehetik a különböző hiteltípusokat, valamint tájékoztatást kaphatnak a hitelfelvétel konckázatairól, váratlan eseményeiről, illetve a panaszbejelentések módjáról.

-W-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu