Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.09.19. - csütörtök, Vilhelmina napja van.

Befektetés - hitel

A Citibank Zrt bemutatása

2007. november 19. 08:24
A Citibank Zrt bemutatása
Hitel, kölcsön, lízing - A Citigroup 1985 óta van jelen Magyarországon, a Citibank Zrt. volt a Citigroup első leányvállalata a Közép-Kelet Európa régióban.
A Citigroup Magyarországon

A Citigroup 1985 óta van jelen Magyarországon, a Citibank Zrt. volt a Citigroup első leányvállalata a Közép-Kelet Európa régióban.

Az elmúlt két évtized számos esetben komoly kihívást jelentett, de egyben sikereket is hozott. Az első tíz év során eredményesen alakítottuk ki meghatározó jelenlétünket a nagyvállalati banki piacon, tartós kapcsolatokat építettünk ki nagy magyar vállalatokkal, multinacionális cégekkel és pénzügyi intézményekkel.

1995-ben indítottuk el a lakossági üzletágat, első fiókunk a budapesti Vörösmarty téren nyílt. A bank innovatív hagyományaira építve Magyarországon elsőként vezettünk be 24 órás telefonos ügyfélszolgálatot 1995-ben, kínáltunk kezes és fedezet nélkül személyi kölcsönt 1996-ban, bocsátottunk ki valódi hitelkártyát 1999-ben, és forgalmaztuk külföldi befektetési alapok jegyeit 2002-ben. Egyedi volt a piacon a CitiGold Vagyontervezési szolgáltatás 2003-ban, a hitelkártya-szolgáltatáshoz tartozó Vásárlási Biztosítási Csomag és Részletfizetési Terv 2004-ben, és a Citibank Platinum Hitelkártya 2006-ban.

1998 nyarán megvásároltuk a hazai kis- és középvállalkozásoknak nyújtott szolgáltatások terén többéves tapasztalattal rendelkező Európai Kereskedelmi Bank Rt.-t, és ezzel elindítottuk kis- és középvállalati üzletágunkat.

2000-ben, az ING Bank Rt. magyarországi lakossági üzletágának és fiókhálózatának akvizíciója révén jelentősen nőtt ügyfélbázisunk, fiókjainak száma pedig 17-re emelkedett.

A Citibank Zrt. vezető helyet foglal el a magyar piacon a többcsatornás értékesítési hálózat terén, hiszen bankfiókokkal, hitelközpontokkal, internetes és telefonos banki szolgáltatásokkal, valamint üzletkötői hálózattal egyaránt rendelkezik. Értékesítési stratégiánk célja, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyük ügyfeleink számára a velünk való üzleti kapcsolattartást.

Értékesítési hálózatunk jelenleg 23 fiókból és 15 hitelközpontból áll, melyek az ország 19 fontos városában találhatók: Budapest, Győr, Békéscsaba, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Szekszárd, Pécs, Kecskemét, Szolnok, Vác, Eger, Székesfehérvár, Veszprém, Kaposvár, Szombathely, Gödöllő és Zalaegerszeg.

További információk a bankról:
www.citibank.hu


Szóljon hozzá! - A Citibank Zrt bemutatása - Hitel. kölcsön, lízing

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu