Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.09. - csütörtök, Lukrécia napja van.

Befektetés - hitel

A CIB Bank nyerte el Az év bankja címet - Hitel

2007. november 16. 07:48
A CIB Bank nyerte el Az év bankja címet - Hitel
Hitel - 2007-ben a CIB Bank nyerte el Az év bankja címet. Az ugyancsak sok szavazatot kapott MKB Bank második lett, megelőzve Magyarország legnagyobb lakossági bankját, az OTP-t.
Hitel - A közönségszavazatok alapján a "legszimpatikusabb pénzintézet a Raiffeisen Bank. A MasterCard - Az év bankja díjat minden évben az a pénzintézet kapja, mely a zsűri döntése szerint a legjobb eredményt érte el a piaci részesedés növelése, a fiókhálózat bővítése, az ügyfélszám gyarapítása valamint a termékfejlesztés terén. A kategóriában legjobbnak bizonyuló CIB Bank a kereskedelmi banki és befektetési szolgáltatások széles skáláját nyújtja országos fiókhálózata már több, mint 100 egységében. A 2007. június 30-i adatok szerint a CIB konszolidált mérlegfőösszegét 13 százalékkal, működési eredményét pedig 21 százalékkal növelte az elmúlt év hasonló időszakához képest. Eközben ügyfeleinek száma 90 ezerrel gyarapodott, elérve a 600 ezer főt.

Az év megtakarítási terméke a K&H Bank "K&H öko alapok elnevezésű konstrukciója lett. A K&H öko alapok az első társadalmilag felelős alap Magyarországon. A környezetet óvó, a fenntartható fejlődést fontosnak tartó szemléletet hozza a befektetések világába. Az ügyfelek dinamikus növekedésre számító vállalatok befektetőivé válnak, és gondolnak a jövő generáció életére is. Az alap alternatív energiaforrások hasznosításával, a klímaváltozás negatív hatásainak kivédésével foglalkozó cégekbe fektet. Nyíltvégű részvényalapként, illetve tőke- és hozamvédett alapként is kínálja a K&H Bank.

A lakossági hiteltermék kategória, valamint a Gazdasági Rádió - Az év direktbanki szolgáltatása győztese egyaránt az OTP Bank lett.

Az év direktbanki szolgáltatásaként első helyre került "OTP Direkt egy csomagban kínálja az összes e-csatorna használatát, összesen 1,5 millió lakossági, vállalati és önkormányzati ügyfélnek. Magyarországon egyedülállóan JAVA alapú mobil, eBPP, autópálya-matrica vásárlást tesz lehetővé és további mikrofizetési szolgáltatásokat (pl. mobilparkolás, újság előfizetés) biztosít. Mindemellet az OTP Direkt teljeskörű szolgáltatási palettával rendelkezik a megszokott alapfunkciókon túl a széleskörű értékpapír kereskedelem (pl. BÉT megbízások), igénylések (mobil, WAP, bankkártya) valamint a pre-paid kártyafeltöltés területén. Az ügyfeleket több lépcsős azonosítással és Mobil Aláírással védi.

2007-ben a MasterCard - Az év bankja választáson indultak: Budapest Bank Nyrt., CIB Bank Zrt., Citibank Zrt., Erste Bank Hungary Nyrt., FHB Jelzálogbank Nyrt., K&H Bank Nyrt., Magyarországi Volksbank Zrt., MKB Bank Zrt., OTP Bank Nyrt., Raiffeisen Bank Zrt.

Forrás: www.tozsdeforum.hu


Szóljon hozzá! - >A CIB Bank nyerte el Az év bankja címet - Hitel

Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz

Küldjön egy képeslapot ismerősének!


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.huKapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu