Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.19. - Wednesday, Gyárfás napja van.

Befektetés - hitel

A Budapesti Értéktőzsde oktatási leányvállalatot hozott létre

2017. November 17. 15:42
A Budapesti Értéktőzsde oktatási leányvállalatot hozott létre

Budapest Institute of Banking néven hozott létre oktatási leányvállalatot a Budapesti Értéktőzsde, amely átveszi a tőzsdei szakvizsgához, a határidős, az opciós és az értékpapír-ügyintézői vizsgához kapcsolódó felkészítő kurzusok és vizsgák szervezését a Közép-európai Brókerképző Alapítványtól. 

Végh Richárd, a BÉT vezérigazgatója a BIB bemutatásán a piacfejlesztési stratégia és társadalmi felelősségvállalás fontos elemének nevezte a befektetési ismeretek átadását. A BÉT nyári közgyűlése döntött arról, hogy az új leányvállalat átveszi az oktatási feladatokat az alapítványtól, de azt továbbra is támogatják. Az BIB első tanfolyama novemberben indul, s az év hátralévő részére főképp egy-két napos kurzusokat terveznek. Ezek között lesz például a Pénzmosás és terrorizmus finanszírozás elleni szakértő tanfolyam és a Treasury értékesítés magas fokon nevű program is. 

 

A Budapesti Értéktőzsde oktatási leányvállalatot hozott létre

Az oktatási programok a pénzügyi szektorban dolgozók teljes körét célozzák meg a felsővezetőtől a közvetítő ügynökig

 

 

Tavasszal már rengeteg kurzus várja az érdeklődőket, a képzési programok száma hamarosan meghaladja a hetvenet, s száz felett lesz az oktatók száma is. Az oktatásban szakmai partnerként az MNB és a BÉT is részt vesz, s az ismereteket a legmodernebb oktatási praktikákon keresztül, interaktív módon kívánják átadni a tanulóknak, arra törekedve, hogy élménnyé váljon a tanulás. Az oktatási programok a pénzügyi szektorban dolgozók teljes körét célozzák meg a felsővezetőtől a közvetítő ügynökig. 

 

MTI/T.D.

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu