Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.09.19. - csütörtök, Vilhelmina napja van.

Befektetés - hitel

A Budapest Bank Nyrt www.budapestbank.hu weboldal bemutatása – Hitel, kölcsön, lízing weboldal szempontjából

2007. szeptember 03. 06:25
A Budapest Bank Nyrt www.budapestbank.hu weboldal bemutatása – Hitel, kölcsön, lízing weboldal szempontjából
Hitel - Jelen cikkünkben a Budapest Bank Nyrt. neve alatt futó, 1999 üzemeltetett weblapot mutatjuk a felhasználói igényeket szem előtt tartva.
A weblapot indítva viszonylag egyszerű, de struktúrált felülettel találkozunk. Az egyszerűnek tűnő oldalon a bank logójának fehér piros színvilága köszön vissza. Az oldal közepén akciós termékre utaló reklám, látható, mely flash technológiával készült.
A kezdő oldalon alapvetően 2 menüsort láthatunk, a bal oldalon függőlegesen befektetési alapok, autófinanszírozás, lízingek hasznos információk linkjei listába rendezve vannak egymás alatt felsorolva. A vízszintes menüsorban az első csoportot a bank ügyfélkörébe tartozó lakossági szolgáltatások alkotják, ezután a kisvállalati szolgáltatások, majd végül, de nem utolsó sorban a nagy vállalati szolgáltatások következnek.

bbfoolduj_793_20070902211733_713.jpg


Az internet bank kiemelt helyen, a vízszintes menüsor alatt, bal oldalon található. A lakossági szolgáltatásoknál a számlavezetésről, bankkártyákról, hitelkártyákról, megtakarításokról, nyugdíjpénztárakról kaphatunk részletes tájékoztatást.

bblakuj_678_20070902211733_27.jpg


A kisvállalati szolgáltatások menüpontnak hasonló a felépítése a lakossági szolgáltatásokhoz. Számlavezetésről, hitelekről, befektetésekről kaphatunk információt. A vítszintes menüsor alatt figyelemfelkeltő flash reklámra figyelhetünk fel.

bbkisvuj_273_20070902211733_714.jpg


A felhasználó könnyű helyzetben van, ha akciós hitel, kölcsön vagy betét termékekről szeretne információt lekérni, hiszen az oldal középső sávját kizárlag akciós termékek hírdetései alkotják. A nagyvállalti szolgáltatások menüpont alatt forint számlavezetésről, devizaszámlavezetésről, és egyéb befektetésekről tájékozódhatunk. Feltűnő flash reklám hirdeti a Budapest Üzleti Kártyát, mely gyors, egyszerű és költség kímélô finanszírozási megoldást biztosít(1). Segítségével az átmeneti pénzügyi nehézségek könnyen áthidalhatóak, legyen szó bármilyen, a vállalkozás üzletmenetével kapcsolatos és elszámolható kiadásról. A Budapest Üzleti Kártya egyedülállóan egyesíti a rendkívül kedvezô hitelkondíciókat és a nemzetközileg elfogadott dombornyomott Mastercard üzleti kártya minden előnyét.

A weboldal láblécében árfolyamokról, valutaváltásról, éves jelentésekről informálódhatunk. Az oldalról összességében elmondható, hogy az akciós termékekhez való könnyű hozzáférést biztosít, ugyanakkor a hasznos információk sok esetben nem kiemelt helyen lelhetők fel.

Forrás : www.budapestbank.hu


A Budapest Bank Nyrt www.budapestbank.hu weboldal bemutatása – Hitel, kölcsön, lízing - Szóljon hozzá!

Hitel linkajánló: hitellink.mconet.biz

Küldjön egy képeslapot ismerősének!

A hír támogatója:

Weblap gyártás, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Klíma Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu