Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.09.19. - csütörtök, Vilhelmina napja van.

Befektetés - hitel

A K&H Bank www.khb.hu weboldal bemutatása 2. rész – Hitel, kölcsön, lízing weboldal szempontjából

2007. november 25. 08:19
 A K&H Bank  www.khb.hu weboldal bemutatása 2. rész – Hitel, kölcsön, lízing weboldal szempontjából
Korábbi cikkünkben a K&H Bank weboldal főbb menüpontjait mutattuk be hitel, kölcsön, lízing szempontjából, a felhasználói igényeket szem előtt tartva.
A mai részben a weblap jobb és bal oldalán található menüpontokat és az oldal középső tartalmi részét mutatjuk be.

kamp_hfooldal_101_20071124172102_996.jpg
K&H Bank - Hitel - kölcsön - lízing


A weblapot indítva rendkívül színes és figyelemfelkeltő felülettel találkozunk. Az oldalt a kék és a narancs szín különböző árnyalataival igyekeznek feldobni. A weboldal bal oldalán bankfiók keresőt helyeztek el, melynek segítségével könnyedén megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb eső K&H Bankot. A K&H Bank Magyarország egyik legnagyobb pénzintézete, piacvezető a vállalati szegmensben és a második legerősebb szereplő a lakossági üzletágban. A bankfiók kereső alatt árfolyamról és kondíciókról helyeztek el egy – egy ablakot.

kamp_h1_978_20071124172102_603.jpg
K&H Bank - Hitel - kölcsön - lízing


A weboldal jobb oldalán elektronikus banki szolgáltatások menüpontot helyeztek el, valamint díjszámítási kalkulátorokat. A K&K honlapján is találunk hírlevél feliratkozást. A regisztráció után a weboldalon olyan hírleveleket érhet el, amelyek csak a regisztrált felhasználók számára hozzáférhetőek. Igénye szerint feliratkozhat K&H hírmondóra, támogatási értesítőt kérhet, illetve naprakész információt kaphat hirdetmény és ÁSZF módosításokról.

kamp_h2_19_20071124172102_65.jpg
K&H Bank


Nagyobb kiadást tervez, és pénzre van szüksége? Nem tudja eldönteni, hogy a kínálatból melyik lenne az Önnek legjobban megfelelő megoldás? Válaszoljon néhány egyszerű kérdésre a K&H Bank weboldalán, és segítenek választani a K&H széles hitelkínálatából.

Az oldal középső, tartalmi részén jobbnál jobb ajánlatait mutatja be a bank:

- K&H ingatlanfedezetű hitelek csak kamattal „a mi kincsesládánk nem rejt titkokat! Nálunk nem érheti meglepetés, ha okosan dönt, és a “K&H ingatlanfedezetű hitelek csak kamattal” termékünket választja, hiszen így csak a kamatot kell megfizetnie és most minden más banki és közjegyzői díj nélkül veheti igénybe „

- Színesebbé varázsoljuk mindennapjait! RTL KLUB kártyákkal most még több kedvezményt vehet igénybe
- K&H hozambiztos életbiztosítás, most évi bruttó 7,1%-kal!
- Rendelkezésére áll egy összeg, esetleg örökölt, és szeretné azt jól kamatoztatni


A felhasználó kissé nehézkesen tud tájékozódni a témakörök szerinti keresés alapján, viszont az akciós hitelekre igazán figyelemfelkeltő módon hívják fel a figyelmünket.

További információk a bankról:
www.khb.hu


Szóljon hozzá! - > A K&H Bank www.khb.hu weboldal bemutatása 2. rész – Hitel, kölcsön, lízing weboldal szempontjábólKapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu