Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.16. - Tuesday, Csongor napja van.

Atomenergia - Paks

Forgalombővülést hoznak a Roszatom regionális központjai

2014. October 28. 08:35
Forgalombővülést hoznak a Roszatom regionális központjai

A Roszatom regionális központokkal erősíti a világpiaci jelentőségét, mely várhatóan 30%-os forgalombővülést jelenthet. A Roszatom idén képviseletet is nyit az USA-ban.

A hírt Alekszandr Merten, a Ruszatom – Nemzetközi Hálózat Zrt. vezetője jelentette be, hozzátéve, hogy a képviseleti hálózat kiépítése jövőre befejeződik, miután Észak- és Dél-Amerika mellett Ázsiában, Kínában és Indiában is megnyitja irodáját az orosz atomenergetikai cég mint globális piaci szereplő. A szingapúri iroda mellett idén Nyugat-Európában, párizsi székhellyel nyitnak irodát és küszöbön áll a közel-keleti irodanyitás is.

 

Merten elmondta, hogy az Oroszország elleni szankciók nem érintik a Roszatomot az atomenergetika sajátosságaiból fakadóan, illetve a cégről mint megbízható partnerről kialakult imidzsnek köszönhetően. Merten úgy fogalmazott, hogy a Roszatom külföldi partnerei számára is a biztonság, a technológia megbízhatósága és a gazdasági célszerűség minden bizonnyal prioritást élvez.

 

Elmondta azt is, hogy eddig 10 regionális központot nyitottak, egyebek közt Közép-Európában prágai központtal. A hálózat kiépülésével a Roszatom 30 százalékos forgalombővülésre számít, illetve 30 százalékkal csökkenhet, cégcsoportszinten, a külpiaci jelenlét költsége.

 

Atomenergia Info/MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu