Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.09.20. - péntek, Friderika napja van.

Belföldi hírek

Miért mennénk be személyi kölcsönért a bankfiókba, ha online is lehet?

2019. május 30. 16:02
Miért mennénk be személyi kölcsönért a bankfiókba, ha online is lehet?

Az utóbbi években nagyon népszerűvé váltak a személyi kölcsönök. Ez annak köszönhető, hogy sokkal barátságosabb lett a kamatkörnyezet, egyre kedvezőbb feltételekkel juthatnak az igénylők személyi kölcsönhöz.

Klasszikus kölcsönigénylés a bankfiókban

 

Aki nem nagyvárosban él, nincs lehetősége valamennyi jelentős bank fiókját meglátogatni, hiszen a közelében általában egy-egy takarékpénztár-fiók vagy nagybank képviselteti magát. Ez elsősorban a kistelepüléseken élők számára jelent hátrányt.

 

Jó hír viszont számukra, hogy ma már nem ez az egyetlen módja a kölcsönigénylésnek. Mára lehetővé vált az online formában történő kölcsönigénylés.

 

Vannak, akik szerint az online kölcsönöké a jövő

 

Amikor személyi kölcsönnel kapcsolatban elkezd valaki érdeklődni, nagy valószínűséggel egy pénzügyi összehasonlító weboldalon találja magát. Több ilyen van a magyar piacon. Mára viszont találkozunk olyannal is, amelyik kizárólag online személyi kölcsön ajánlatokat jelenít meg az érdeklődők számára.

 

Az instacash.hu weboldalán a személyi hitel kalkulátor megmutatja az érdeklődők számára az elérhető online személyi kölcsönöket. Elég megadni néhány paramétert és kiderül, melyik hitelintézet online kölcsön ajánlata a legkedvezőbb.

 

Miért is olyan különlegesek az online kölcsönök?

 

Az online kölcsönök legfontosabb tulajdonsága, hogy az ügyintézés teljesen online az igénylés beadásától a folyósításig. Erre korábban nem volt lehetőség, de amióta megszületett az a jogszabályváltozás, amely lehetővé teszi az ügyfelek távoli azonosítását, a bankok elkezdték kínálni az online kölcsönöket. Az igénylő videóhívás keretén belül kerül azonosításra a banki tanácsadó segítségével. Ha ez sikeres, az igénylési folyamat teljesen online-ná válik.

 

Az időtényező, mint előny

 

Miért is fontos, hogy egy igénylés teljesen online legyen? A kényelmi faktor mellett a költségek optimalizálása is az online banki termékek mellett szól. Nem beszélve arról, hogy néhány napról akár egy órára is lecsökkenhet egy személyi kölcsön teljes igénylési folyamata, amennyiben online személyi kölcsönt választunk. Ez pedig sokak számára egy kulcsfontosságú előnnyé is válhat. Gondoljunk csak arra, ha egy fontos CT vizsgálatot szeretne valaki minél hamarabb elvégeztetni, de csak kölcsönből futja rá. Egy pár órán belül folyósított online személyi kölcsön segítségével akár ez is lehetséges.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu