Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.09.20. - péntek, Friderika napja van.

Belföldi hírek

Új raktárcsarnokot épített a ceglédi Gépész-Szido Kft.

2019. május 27. 13:37
Új raktárcsarnokot épített a ceglédi Gépész-Szido Kft.

Százmillió forinttal támogatta a kormány a ceglédi Gépész-Szido Kft. új, 6476 négyzetméteres raktárcsarnokának a felépítését, amely csaknem egymilliárd forintba került.

Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára az avatóünnepségen elmondta, hogy 2017-ben 4,1 százalékkal, 2018-ban közel 5 százalékkal nőtt a gazdaság és 2019-ben is hasonló teljesítmény várható. Ez a mindennapokban azt jelenti, hogy például sikerült felújítani a 4-es főutat, Cegléden is újabb és újabb otthonok épülnek, a cégek nagyobb beruházásokat hajtanak végre, olyanokat, mint a városban a Szido Kft. A cég új munkahelyek teremtésével is hozzájárul Cegléd gazdasági fejlődéséhez - fűzte hozzá az államtitkár.

 

Új raktárcsarnokot épített a ceglédi Gépész-Szido Kft.

2017-ben 4,1 százalékkal, 2018-ban közel 5 százalékkal nőtt a gazdaság és 2019-ben is hasonló teljesítmény várható

 

Banai Péter Benő azt mondta, hogy a gazdasági környezetnek is köszönhető, hogy Magyarországon prosperálnak a vállalkozások, olyan adóváltozások történtek, amelyek megkönnyítették a cégek életét. Hozzátette, hogy a társasági adó csökkentése lehetőséget biztosított a cégeknek, hogy több forrást fordítsanak beruházásokra, a munkáltatói terhek csökkentése lehetővé tette, hogy a munkabérek emelkedjenek, a gazdasági növekedés elősegítette, hogy újabb és újabb támogatásokat adhasson a kormányzat a gazdaság szereplőinek.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu