Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.03.28. - Thursday, Hajnalka napja van.

Pályázat

2011 júniusában készül el a Technonet Központ

2011. January 17. 16:24
2011 júniusában készül el a Technonet Központ
Geotermikus energiával fűtik majd a Technonet autóipari technológia kompetencia központot a Győri Ipari Parkban.
Az uniós támogatással épülő létesítmény az autóiparhoz kapcsolódó innovatív kisvállalkozások letelepedését segíti - mondta a beruházó Innonet Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.
Budavári László közölte, a projektre 400 millió forintot, a fejlesztés első ütemének 80 százalékát nyerték el a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretében. A fennmaradó 20 százalék önrész.

Az INNONET Innovációs és Technológiai Központ

Az INNONET Innovációs és Technológiai Központ

Az első ütemben 1.600 négyzetméteren irodákat, tárgyalókat, raktárakat, kiszolgáló helyiségeket építettek, s elkészültek a létesítményhez kapcsolódó utak, parkolók is. Az épületet geotermikus energiával fűtik, ezzel csökkentik a környezetterhelést. A következő hónapokban kerül sor a fejlesztés második ütemére, amelynek során a műhelyszárnyat hozzák tető alá.

A győri önkormányzat és a Győr- Moson- Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara törzstőke emeléssel támogatta a Technonet projekt megvalósulásához szükséges területvásárlást. Az Universitas-Győr Alapítvány és a Magyar Innovációs Szövetség a szakmai hátteret és a széles körű innovációs kapcsolatrendszert biztosította a projekt számára.

 

forrás: fidesz.hu

 

-bartus-

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu