Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.03.28. - Thursday, Hajnalka napja van.

Belföldi hírek

Autózár probléma bármikor előfordulhat

2020. June 02. 11:13
Autózár probléma bármikor előfordulhat

Manapság már nagyon kevés olyan háztartás van, ahol egyetlen személyautó sem parkol a ház előtt vagy a garázsban.

Napjainkban ez létszükséglet, nagyon sokaknak munkaeszköz is, nem csak egy egyszerű kényelmi közlekedési eszköz. Ahhoz, hogy az autó mindig zökkenőmentesen működjön, fontos a folyamatos karbantartás, ám akadhatnak olyan kellemetlen helyzetek is, amire a tulaj nincsen semmilyen befolyással. Egyik ilyen kellemetlen eshetőség az is, amikor zárprobléma következik be, természetesen a legváratlanabb időpontban és helyszínen. 

 

Mi a teendőd, amikor ajtózár hibával állsz szemben, esetleg ki is záródtál a saját autódból?

 

Nyakig benne vagy, sehol egy segítőkéz a közelben, a telefonod névlistájában pedig egyetlen erre szakosodott szakember száma sem szerepel, mindeközben a slusszkulcsod ott fityeg az autó belsejében, te pedig sietségben vagy. Teljesen mindegy, hova igyekszel, munkahelyre, üzleti találkozóra, az anyósod elé a vonatállomásra vagy a gyerekedért az óvodába, iskolába, mindenképpen gyors és hatékony megoldásra volna szükséged. Egy dolog bizonyos, ha saját kezűleg szeretnéd kivitelezni a zárnyitást, akkor lehet ugyan, hogy bejutsz az utastérbe, viszont egészen biztosan kárt fogsz tenni a kocsidban. Ilyen jellegű végkimenetelt bizonyára nem szeretnél.

 

Szakértőre van szükséged, mégpedig annyira hamar, amennyire csak lehetséges. Amennyiben Budapesten történt meg veled ez a kis technikai malőr, nem kell sokáig sopánkodnod, mert a megfelelő helyen "kopogtatva" igen rövid időn belül a helyszínre érkezik a segítség. Ha sérülésmentes autónyitást akarsz, akkor jobb, ha már előzetesen fel vagy készülve az efféle helyzetekre. A roncsolásmentes szolgáltatás kivitelezése akármelyik autótípusnál kivitelezhető. Itt olvashatsz róla bővebben! Ha vidéki településről tárcsázod a feltüntetett telefonszámot, az sem jelent gondot, viszont a valóban extra sürgős esetek csak és kizárólag Budapestre és közvetlen környékére korlátozódnak, távolabbra ugyanis több időbe kerül a kiszállás.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu