Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.18. - Thursday, Andrea napja van.

Kék hírek

Kábítószergyanús anyagot foglaltak le

2020. April 08. 10:00
Kábítószergyanús anyagot foglaltak le

A mosonmagyaróvári nyomozók kábítószer birtoklása vétség és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki három helybéli férfit – közölte a rendőrség.

A járőrök Levélen, a Május 1. liget utca közelében intézkedtek egy személygépkocsi utasaival szemben a napokban, amelynek során átvizsgálták a ruházatukat és a járművet is. A rendőrök az egyik férfi övtáskájában alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot és egy digitális mérleget találtak. A jármű egyik tárolórekeszében az egyenruhások, szintén kábítószergyanús növényi származékot tartalmazó alufólia-csomagra bukkantak, ezért mindkét férfit elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították. A velük szemben alkalmazott drogteszt mindkettőjük esetében pozitív értéket mutatott.
A nyomozók a 23 és a 25 éves mosonmagyaróvári lakosokat kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Miután az egyenruhások tudomására jutott, hogy a gyanúsítottak kitől vásárolták meg a szereket, az ő lakásában is kutatást hajtottak végre, amelynek eredményeként további kábítószergyanús anyagokat tartalmazó alufólia-csomagok és műanyag zacskó került elő. A 28 éves férfit a nyomozók elfogták, előállították, majd kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

N. O.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu