Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.19. - Friday, Emma napja van.

Kék hírek

Tovább hajtott segítségnyújtás nélkül

2019. December 17. 15:00
Tovább hajtott segítségnyújtás nélkül

Rövid időn belül elfogták a helyi rendőrök azt a férfit, aki Törökszentmiklóson balesetet okozott, majd a helyszínről eltávozott – adta a tájékoztatást a rendőrség.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított segítségnyújtás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy törökszentmiklósi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a 35 éves férfi a napokban Törökszentmiklós belterületén, a Vásárhelyi Pál út és az Alatkai út kereszteződésében nem adott elsőbbséget egy elektromos kerékpárral közlekedő 63 éves férfinek, mely következtében a kerékpáros a személygépkocsi oldalának ütközött.
A baleset után a személygépkocsi vezetője segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A kerékpáros - az elsődleges orvosi vélemény alapján - a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett és kórházba szállították.
A rendőrkapitányság beosztottjai rövid időn belül Törökszentmiklóson, egy lakóház előtt rátaláltak arra a fehér színű személygépkocsira, amelyre a sértett által megadott leírás ráillett.
A házban lakó férfi elmondta, hogy valóban ő közlekedett ezzel a járművel, ezért  előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol  gyanúsítottként kihallgatták.
 
N. O.
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu