Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.23. - Tuesday, Béla napja van.

Kék hírek

Hét autót is feltört

2019. December 02. 10:00
Hét autót is feltört
A XI. kerületi Rendőrkapitányság járőrei a helyszín közelében elfogták a 29 éves férfit - adta hírül a rendőrség honlapján.
 
Az újbudai járőrök a napokban kaptak riasztást, hogy az Etele úton egy férfi több autó ablakát betörte. A bejelentő a rendőrség ügyeletesének elmondta, hogy az utcáról zajokat hallott, és amikor kinézett lakásának ablakán, látta, hogy egy férfi kővel betöri egy parkoló autó ablakát.
A járőrök percek alatt az Etele útra értek és a bejelentő által adott személyleírás alapján a helyszín közelében elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható 29 éves budapesti férfit.
Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a férfi az Etele úton és a Mérnök utcában összesen hét gépkocsit tört fel rövid időn belül, lopni azonban csak az egyik autóból sikerült neki, amelyből 500 amerikai dollárt vitt el.  
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 29 éves férfit egyrendbeli lopás bűntett, háromrendbeli lopás bűntett kísérlet, háromrendbeli lopás vétség kísérlet és hatrendbeli rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.
 
N. O.
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu