Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.16. - Tuesday, Csongor napja van.

Kormányhivatalok

Negyeik alkalommal érhető el kormányhivatal a Szigeten

2019. August 08. 18:28
Negyeik alkalommal érhető el kormányhivatal a Szigeten

Immár negyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Sziget fesztiválra kitelepült kormányhivatal, amellyel az a cél, hogy a fesztiválozók gondtalanul érezhessék jól magukat, információkkal segítsék őket, és, ha szükséges ügyeket is tudjanak intézni - mondta el a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára.

Tuzson Bence közölte, a "Sziget Járási Hivatalban" Budapest Főváros Kormányhivatala biztosít szolgáltatásokat a fesztivál résztvevői számára. Ezzel az segítik, hogy a fesztiválozók gondtalanul érezhessék jól magukat: ha információra van szüksége valakinek azt megkapja, és a kormányablak buszban ügyintézési lehetőség is van. Akinek az igazolványával van valamilyen problémája, ide fordulhat, itt kaphat ideiglenes igazolványt, de cserét is kezdeményezhet - tette hozzá. Tuzson Bence közölte, a fesztiválon elveszett, és leadott igazolványokat megpróbálják visszajuttatni a tulajdonosaiknak. Ezt más fesztiválokon már megtették, mintegy hatvan igazolvány így került vissza a gazdájához. 

 

Negyeik alkalommal érhető el kormányhivatal a Szigeten

 

A mostani kormányhivatali kitelepülés egyik legfontosabb célja, hogy az egészségmerőzést népszerűsítsék, felhívják a figyelmet a mozgás, a hidratálás fontosságára, valamint tudatmódosító szerek veszélyeire. A legfontosabb, hogy az idelátogatók a kormányzattól minden segítséget megkapjanak az ügyintézéshez, az egészségmegőrzéshez, valamint a gondtalan és felhőtlen szórakozáshoz - jelentette ki az államtitkár. Uzsák Katalin, a fővárosi kormányhivatal főigazgatója elmondta, hogy bemutatják, a helyes kézmosás és a kullancseltávolítás technikáját. A tudatmódosító szerek veszélyeire is felhívják a figyelmet, az érdeklődök egy részeg állapotot szimuláló szemüveget is kipróbálhatnak - közölte. Uzsák Katalin elmondta, a fesztivál teljes időtartama alatt a kormányablak buszban igényelhető e-személyi igazolvány, vezetői engedély, és ügyfélkapu regisztrációt is el lehet végezni.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu