Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.19. - Friday, Emma napja van.

Belföldi hírek

Bővítette kutatásfejlesztési és innovációs kapacitását a TDK

2019. July 30. 11:03
Bővítette kutatásfejlesztési és innovációs kapacitását a TDK

Több mint egymilliárd forint értékű beruházással növelte kutatásfejlesztési és innovációs kapacitását az elektronikai alkatrészt gyártó  TDK Hungary Components Kft. európai uniós támogatással.

A szombathelyi székhelyű cég az 1,03 milliárd forint értékű fejlesztéshez a Széchenyi 2020 program pályázatán 257,74 millió forint támogatást nyert el. A beruházás során a telephelyen új termékeket és technológiákat fejlesztettek. A projekt részeként kifejlesztett, számos iparágban alkalmazott elektronikai alkatrészeket főként exportpiacokon értékesítik. A támogatás a bér- és járulék-, valamint az anyagköltség, az infrastrukturális fejlesztés és az eszközbeszerzés költségeit is lehetővé tette a vállalat számára. 

 

Bővítette kutatásfejlesztési és innovációs kapacitását a TDK

A beruházás során a telephelyen új termékeket és technológiákat fejlesztettek

 

A TDK Hungary Components Kft. a tokiói székhelyű TDK vállalatcsoport tagja, amely az információ- és kommunikációs technológia, a fogyasztói, az autóipari, valamint az ipari és fogyasztói elektronika területén tevékenykedik. A szombathelyi telephely az ipari elektronikai alkalmazásokban használt alumínium elektrolit kondenzátorok kompetencia központja, kondenzátorok széles körét gyártja. A 2500 embert foglalkoztató üzemben emellett induktivitások széles körét, egyebek között fojtótekercseket és zavarszűrőket állítanak elő. 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu