Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.19. - Friday, Emma napja van.

Kultúra - Magyar Nemzeti Értékek

Támogatják a művelődési intézményeket

2019. November 30. 10:35
Támogatják a művelődési intézményeket

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma összesen háromszázmillió forintos támogatással hirdet pályázat a közművelődési intézmények számára. 

 

A pályázat célja többek között, hogy ezeknek az intézménynek és közösségi színtereknek megújuljon a műszaki-technikai eszközállománya, a berendezési tárgyaik és karbantartsák az épületeket. A támogatásra olyan intézmények jelentkezhetnek, amelyek saját fenntartásban vagy közművelődési megállapodás keretében működnek. A vissza nem térítendő összeget a települési önkormányzat által vállalt önrész arányában állapítják majd meg. A támogatás minimum értéke százezer forint.

 

Támogatják a művelődési intézményeket

 

A keretösszeg negyven százalékát a 2016. január 1-jét követően alapított közművelődési intézmény vagy közösségi színtér után. A támogatás hatvan százalékát pedig a fenti kategóriába nem tartozó települési önkormányzat által fenntartott, valamint a települési önkormányzattal kötött közművelődési megállapodás alapján működő intézmények vagy közösségi színtér után osztják fel. A pályázat elektronikus úton nyújtható be és jelentkezni egészen április 29-ig lehet.

 

N.O.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu