Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.19. - Friday, Emma napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Egyre többen keresik fel a hajdúszoboszlói Hungarospat

2017. September 27. 16:36
Egyre többen keresik fel a hajdúszoboszlói Hungarospat

Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatóját az Év Fürdője cím elnyerésével kapcsolatban kérdeztük. Hangsúlyozta, hogy rendkívül büszkék arra, hogy a fürdő immár másodjára nyert Magyarország közönségszavazásán.

A termalfurdo.hu által a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával immár harmadjára rendezték meg Az év fürdője versenyt, melyen három kategóriában közel 200 fürdő mérettette meg magát. Az év fürdője 2017 címet a Hungarospa Hajdúszoboszló szerezte meg, legutóbb 2015-ben szavaztak rá a legtöbben. "A Hungarospaban nagyon sok hazai és külföldi vendég megfordul, akik véleményt formálnak a munkánkról. Megerősítik, hogy az elmúlt évtizedekben a fejlesztésekben is jó úton jártunk, hiszen ezek egyre jobban kielégítik a vendégek víziszórakozás iránti igényeit" - fogalmazott Czeglédi Gyula.

 

Egyre többen keresik fel a hajdúszoboszlói Hungarospat

 

Szavai szerint kirobbanóan jól sikerült évet tudhat maga mögött a Hungarospa: míg az országban összességében 5 százalékkal emelkedtek a fürdőszolgáltatások forgalma, addig a Hungarospa Aquaparkja 11 százalékos növekedést ért el, illetve csak a főszezonban az egész fürdő több mint 10 százalékos forgalomnövekedést regisztrált, ugyanebben az időszakban az Aquapark növekedése elérte a 17 százalékot. Tehát három hónap alatt több mint 900 ezer vendég fordult meg a fürdőben, "soha ennyien nem keresték fel bennünket".

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu