Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.03.28. - Thursday, Hajnalka napja van.

Belföldi hírek

Új üzemcsarnokot avatott a Kontakt-Elektro Kft. Pécsett

2017. September 26. 12:20
Új üzemcsarnokot avatott a Kontakt-Elektro Kft. Pécsett

Az alapításának 35. évfordulóját ünneplő, többek között elektronikai berendezések, kapcsoló- és vezérlőszekrények gyártásával foglalkozó cég új üzeme mellett két, egyenként 1300 négyzetméteres gyártócsarnokot is épített. 

Rákossy Balázs, európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár szerint a magyar gazdaságnak minél több ilyen, a nagyvállalati szegmenshez közelítő családi kis- és középvállalkozásra van szüksége. Hangsúlyozta, hogy a vállalat a tudást, az innovációt, az együttműködést, a minőség tiszteletét és a magas hozzáadott értéket képviseli, emellett a termékeinek 65-80 százalékát exportálja.

 

Új üzemcsarnokot avatott a Kontakt-Elektro Kft. Pécsett

Új üzemcsarnokot avatott az alapításának 35. évfordulóját ünneplő Kontakt-Elektro Kft. Pécsett

 

A társaság telephelyén csaknem 6000 négyzetméter építmény biztosítja a cég fejlesztő, tervező, gyártó és kiszolgáló tevékenységeihez a kapacitásokat. Az ünnepségen elhangzott, hogy a munkavállalói létszám az elmúlt hat évben a duplájára nőtt, jelenleg 70 főt foglalkoztatnak. A közeljövőben további 20 fő felvételét tervezik. A 850 négyzetméter alapterületű üzemcsarnok öt hónap alatt készült el mintegy 200 millió forintból, a beruházás önerőből valósult meg.

 

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu