Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.20. - Saturday, Konrád, Tivadar napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

16 szolgáltató érdemelte ki a Magyar Turizmus Minőségi Díjat

2017. July 24. 10:18
16 szolgáltató érdemelte ki a Magyar Turizmus Minőségi Díjat

Átadták a Magyar Turizmus Minőségi Díjakat, a 2016-os pályázaton 13 szálláshely és 3 vendéglátóhely érdemelte ki az elismerést. Összesen 74 szálloda és 23 étterem bejáratánál látható a díjazottaknak járó kiemelt minőséget tanúsító tábla és oklevél.

Gajda Tibor, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese a díjátadón bejelentette, hogy az MTÜ szeptemberben megkezdi a teljes magyar védjegyrendszer átalakítását, áttekintik a jelenlegi védjegyeket, és a kor turisztikai igényeihez igazítják őket, továbbá javaslatokat tesznek még nem létező minősítési rendszerek kialakítására is. A Magyar Turizmus Minőségi Díj sajátossága, hogy a pályázókat szakmai tanácsadással is segítik, hogy szolgáltatásuk minősége növekedjen.

 

A Magyar Turizmus Minőségi Díj 2016-os pályázatán 13 szálláshely és 3 vendéglátóhely érdemelte ki az elismerést

A Magyar Turizmus Minőségi Díj 2016-os pályázatán 13 szálláshely és 3 vendéglátóhely érdemelte ki az elismerést

 

Könnyid László, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke elmondta, hogy a minőségbiztosítási rendszer önkéntes jelentkezésen alapul, és az utazók számára garanciát jelent a választott szolgáltatás igénybevételekor. A Magyar Turizmus Minőségi Díj pályázatot évente hirdeti meg az MTÜ, a 2017-es pályázatra nevezni augusztus végéig lehet a minosegidij.itthon.hu honlapról letöltött jelentkezési nyilatkozat kitöltésével. A díj három évig érvényes, nyertese ez idő alatt jogosult a Q-logó, és a cím használatára.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu