Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.19. - Friday, Emma napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Együttműködés a fővárosi turizmusért

2016. November 28. 15:35
Együttműködés a fővárosi turizmusért

Megerősítette stratégiai partnerségét a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központtal, egyúttal 2017. januárjától a BFTK a Szállodaszövetség stratégiai társult tagjává váli.

A megállapodásban közös kampányok megvalósítása, közös részvétel rendezvényeken, hírek, szakmai anyagok és adatok cseréje és megosztása szerepel. Bán Teodóra, a BFTK Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a szakmai együttműködés előzménye, hogy az MSZÉSZ alapító tagja volt és rendszeresen részt vesz a BFTK által koordinált Fővárosi Turisztikai Kerekasztal munkájában, amely a fővárosi turizmusban érdekelt meghatározó szereplők és döntéshozók érdekegyeztető fóruma. 

 

fővárosi turizmus

 

Niklai Ákos, az MSZÉSZ elnöke a budapesti szállodák nevében örömmel üdvözölte a megállapodást, a főváros és a szállodák közötti közös gondolkodás megerősítését. Az MSZÉSZ készséggel közreműködik egy új Budapest brand kialakításában, a főváros turisztikai imázsának növelésében, elsősorban a szállodai és éttermi szolgáltatások kiszámítható, magas, a vendégek igényeit kielégítő biztosításával. A szabadidős turisták fogadása mellett az MSZÉSZ fontosnak tartja a hivatásturizmus további erősítését, arányának növelését.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu