Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.18. - Thursday, Andrea napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

A 2024-es olimpia lendítene hazánk turizmusán

2016. August 22. 08:28
A 2024-es olimpia lendítene hazánk turizmusán

Amennyiben Budapest nyerné meg a rendezési jogot, az erősítené Magyarország és Budapest ismertségét, javítaná az imázsát, így vélhetően több konferenciának, kongresszusnak és más rendezvénynek adhatna otthont.

Ennek jegyében a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) azt javasolja, hogy az olimpia tervezett helyszínei közelében működő szállodák maximális szobakapacitás biztosításával támogassák Budapest pályázatát. Az olimpia 4-5 hetes időszakában Budapest és a vidéki helyszínek is profitálnának, a szállodákban telt ház lenne, magas árakkal párosulva, mindez új munkahelyeket is teremtene.

 

 

 

Az MSZÉSZ közbenjárásával a szerződéseket már több mint 120 budapesti és vidéki szálloda aláírta

 

A sikeres pályázat elengedhetetlen feltétele a szállodai kapacitás biztosítása, ennek érdekében a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. az MSZÉSZ szakértőinek bevonásával készítette el azon szerződéseket, amelyek biztosítják a szállodák kapacitását. A szerződés kedvező feltételeket biztosít mind a megrendelő, mind a hotelek üzemeltetői számára, beleértve az árakat, a fizetési-, és lemondási feltételeket is.

 

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu