Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.03.29. - Friday, Gedeon napja van.

Kormányhivatalok

A kormányablak hálózat kiépítése a végéhez közeledik

2015. September 29. 12:01
A kormányablak hálózat kiépítése a végéhez közeledik

2015. október végére 14 településén, összesen 15 helyszínen fogja tudni a Bács- Kiskun Megyei Kormányhivatal új típusú integrált ügyfélfogadási térben kiszolgálni ügyfeleit. A kormányablakokban intézhető ügyek száma folyamatosan növekszik, hamarosan az ezret is meghaladhatja.


A kormányablakok egyenlőre a megye legforgalmasabb okmányirodái helyett nyílnak meg, lényegébe kiváltva azokat, országszerte. Az okmányirodákban intézhető 110 ügykör helyett a kormányablakokban jelenleg 423 típusú ügyben kezdeményezhetnek az ügyfelek eljárást, tehát szinte négyszer annyi ügyüket intézhetik el egy helyen, mint eddig. Ráadásul a 21. századnak megfelelően kialakított, akadálymentesített, modern környezetben, jól felkészített ügyintézők segítségével.

 

kormányablak , Kormányhivatal

 

A kormányablak hálózat kiépítése a végéhez közeledik

 



A Kormányhivatal nagy lépést tesz a kormány céljának megvalósítása érdekében, az ügyintézés során valódi szolgáltatást fog tudni nyújtani. Az ügyek intézése során már nem kell az ügyfeleknek a „hivatali labirintusokban” bolyonganiuk, elég felkeresni a kormányablakot, ahol udvarias és gyors kiszolgálás mellet egy helyen intézhetik az ügyeiket, vagy ha az adott ügy még nem intézhető a kormányablaknál, világos útbaigazítást kaphatnak.  Lezsák Sándor országgyűlési képviselő, az országgyűlés alelnöke a jövő nemzedéke szempontjából is fontos ténynek nevezte a kormányablak kialakítását, és külön méltatta a kormányablak munkatársainak kedves megjelenését.

 

-csa-

Forrás: Bács- Kiskun Megyei Kormányhivatal

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu