Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.03.28. - Thursday, Hajnalka napja van.

Parlamenti hírek

Rogán Antal: Egyeztetni kell a terrorellenes fellépésről

2015. January 17. 21:54
Rogán Antal: Egyeztetni kell a  terrorellenes fellépésről

A Fidesz frakcióvezetője a parlamenti képviselőcsoportok vezetőit invitálta egyeztetésre, hogy a terrorellenes fellépésről tárgyaljanak.

A Fidesz közleményben azt írta:  az elmúlt napokban történt megdöbbentő és brutális franciaországi terrorcselekmények után szükség van arra, hogy hazánkban nemzeti konszenzus jöjjön létre a terror elleni fellépésről.  Ezért Rogán Antal frakcióvezető a képviselőcsoportja nevében, a kormánnyal együttműködve 2015.01.14-re egyeztetést kezdeményezett a parlamenti frakciók vezetőivel a közös fellépés formáiról és az esetleges külön intézkedések előkészítéséről.

 

Rogán Antal: Egyeztetni kell a  terrorellenes fellépésről

 


Rogán Antal az ötpárti terrorellenes szakpolitikai egyeztető fórumot követő sajtótájékoztatón összegezte: A terrorizmus elleni fellépés össznemzeti ügy, közös európai ügy és mindenképpen szükség van egy közös preventív stratégiára. Hazánknak is ki kell alakítani egy közös, preventív stratégiát, amit egyeztet az Európai Unióval, és amely azt a célt szolgálja, hogy meg tudjuk védeni Magyarországot – fűzte hozzá.

 

MTI/MCOnet/Fidesz

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu