Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.03.28. - Thursday, Hajnalka napja van.

Parlamenti hírek

Rogán Antal a Parlamentben értékelte az önkormányzati választást

2014. October 19. 21:10
Rogán Antal a Parlamentben értékelte az önkormányzati választást

Rogán Antal köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett az önkormányzati választás sikeres és problémamentes lebonyolításában.

A politikus a Parlamentben elmondta, a siker egyértelmű: a Fidesz-KDNP jelöltjeinek nagy többsége győzött. A megyei közgyűlések mindegyikében a Fidesz-KDNP végzett az első helyen, a 23 megyei jogú városban 20-ban a kormánypártok jelöltjei győztek, a főpolgármesteri poszton Tarlós István nagy fölénnyel nyert, a kerületek több mint kétharmadában szintén a Fidesz-KDNP jelöltjei győztek – sorolta Rogán Antal.

 

Rogán Antal a Parlamentben értékelte az önkormányzati választást



A frakcióvezető emlékeztetett, az elmúlt évben a rezsicsökkentés és a bankok elszámoltatása volt a két legfontosabb ügy a parlamentben. Ezek mögött igazi társadalmi támogatás van.  Aláhúzta, a baloldal ímmel-ámmal megszavazza a bankok elszámoltatására és a rezsicsökkentésre vonatkozó törvényeket, de a háttérben mindenhol folyamatosan ellene tesznek az unió intézményeiben. A választók azért a Fidesz-KDNP-vel kötnek szövetséget, mert ők képviselik a számukra fontos kérdéseket – szögezte le.

 

Forrás: fidesz.hu

 

-kt-

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu