Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.23. - Tuesday, Béla napja van.

Pályázat

Pályázat technológiai fejlesztésre a KKV szektorban

2013. November 05. 12:36
Pályázat technológiai fejlesztésre a KKV szektorban
Mikro- kis és középvállalkozások pályázhatnak a Közép-Magyaroroszági Operatív Program Komplex vállalati technológia-fejlesztés pályázatára.
A pályázat célja, a mikro-, kis és középvállalkozások technológiai fejlesztése annak érdekében, hogy a cég fejlődhessen, új munkavállalókat alkalmazhasson illetve új piacot szerezhessen. A magyarországi vállalkozások számára nagyon fontos a piacképesség fenntartása és a munkavállalói állomány növelése. Ezek úgy érhetőek el, ha a vállalkozás mindig a legjobb és leghatékonyabb technológiával dolgozik. Ehhez nyújt segítséget a Közép-Magyaroroszági Operatív Program pályázata, melynek keretében eszközvásárlásra, ingatlan beruházásra és marketing tevékenységre is igényelhető vissza nem térítendő támogatás.

Pályázat a mikor-, kis és középvállalkozásoknak
Eszköz és ingatlanfejlesztésre valamint marketing tevékenységre is lehet pályázni

A pályázatra meghirdetett keretösszeg mértéke 5,5 milliárd forint. A pályázók 15 millió forint és 200 millió forint közötti összeget igényelhetnek vállalkozásuk technológia, ingatlan illetve marketing tevékenység fejlesztésre. Az elbírálásnál előnyben részesítik az Új Széchenyi Tervhez kapcsolódó pályázatokat. Az elnyerhető támogatások mértéke mikro-, kis és középvállalkozásoknál eltérő illetve más mértékű támogatást vehet igénybe egy vidéki és másat egy fővárosi vállalkozás.

15 milliótól 200 millió forintig lehet támogatást igényelni

Előnyt élveznek az Új Széchenyi Tervnek megfelelő pályázatok

Fontos, hogy a pályázónak kötelezettséget kell vállalnia arra, hogy a projekt befejezését követő 2 üzleti évben nem csökkenti a munkavállalói létszámát. Az irányadó létszám a pályázat beadását megelőző üzleti év átlagos statisztikai állományi létszám. A pályázatot elektronikus adathordozón (kizárólag egyszer írható, írásvédett CD lemezen) lehet eljuttatni a Közép-Magyarországi Operatív Program MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.-hez 2013. november 15. és 2013. december 2. között.

A pályázat részletes leírása a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség weboldalán olvasható.

 

-BT-

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu