Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.25. - Thursday, Márk napja van.

Pályázat

Még igényelhető a napkollektoros pályázat

2012. September 25. 08:01
Még igényelhető a napkollektoros pályázat
A nagy sikerre való tekintettel 2012. november 20-ig meghosszabbították a Zöld Beruházási Rendszer napkollektoros pályázat pénzügyi elszámolásainak beadási határidejét.
A Zöld Beruházási Rendszer napkollektoros pályázatára mintegy 4200 pályázat érkezett, ami azt mutatja, hogy a nagyon nagy az igény a megújuló energiaforrások igénybevételére.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium eredetileg szeptember végéig tűzte ki a határidőt az elszámolások benyújtására. A Minisztériumhoz azonban nagyon sok olyan kérés érkezett, hogy a határidőt hosszabbítsák meg. A szaktárca mérlegelte a beérkező kéréseket és úgy határozott, hogy 2012. november 20-ig ad lehetőséget a pénzügyi elszámolások benyújtására.

Népszerű a napkollektoros pályázat
2012. november 20-ig adható be a pénzügyi elszámolás a napkollektoros pályázatra

Felhívják azonban a figyelmet arra, hogy külső objektív tényezők miatt november 20-át követően nincs lehetőség a határidő meghosszabbítására. Azok akik a határidő lejártát követőn adják be elszámolásaikat, nem használhatják fel a számukra már korábban megítélt pályázati forrást.


A Zöld Beruházás Rendszer napkollektoros pályázata azért is tekinthető nagyon sikeresnek, mert egyrészt a pályázatban résztvevő háztatások számára jelentős rezsicsökkenés érhető el, másrészt a kivitelezés több mikor- és kisvállalkozásnak ad munkát.

 

-BT-

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu