Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.03.28. - Thursday, Hajnalka napja van.

Pályázat

Jövőbe látó írópályázat értékes jutalmakért

2011. December 07. 06:42
Jövőbe látó írópályázat értékes jutalmakért
Igazán szabadjára engedheti a fantáziáját az, aki részt vesz a Hihetetlen Magazin és a Herald People digitális kiadványmegosztó portál sci-fi pályázatán. Az értékes nyereményekért zajló versenyben az elképzelt jövőt kell papírra vetniük az írói vénával rendelkező résztvevőknek.
Repülő autók, gondolatolvasás, társas kapcsolatok hiánya... mindenki másképp képzeli el, hogy miként alakulhat az emberiség jövője a következő évtizedekben, évszázadokban. Hihetetlen Magazin és a Herald People digitális kiadványmegosztó portál pályázatán a szervezők is ezt a témakört célozták meg, s arra kérik az írójelölteket, hogy foglalják írásba, miként képzelik el világot 2200-ban. A szervezők a legjobb pályaműveket jutalmakban részesítik.

paly2.jpg

Az elképzelt jövőről írhatnak az írópályázaton indulók

A novellát vagy tanulmányt regisztráció után a heraldpeople.com weboldalra lehet feltölteni PDF formátumban, mely a generált egyedi link segítségével könnyen megoszthatóvá válik a barátok, ismerősök körében. A beküldés történhet e-mailen keresztül is, a szervezők a palyazat@heraldpeople.com címre várják az írásokat doc vagy docx formátumban. A pályaművek legfeljebb 20 ezer karakter terjedelműek lehetnek, melyek eddig nem szerepeltek még sehol máshol. A szervezők csak novellákat és tanulmányokat fogadnak el, regényrészletek és versek ezúttal nincsenek versenyben.

Díjazás:
1. hely: 15 ezer forint, valamint 1 éves Hihetetlen Magazin előfizetés
2. hely: 10 ezer forint, valamint 1 éves Hihetetlen Magazin előfizetés
3. hely: 5 ezer forint, valamint 1 éves Hihetetlen Magazin előfizetés
4-10. hely: egy-egy Däniken és Alexsys zenei CD, továbbá könyvvásárlási utalvány

Különdíj: az olvasók körében legnépszerűbb pályázat írója 5000 forintos Alexandra könyvvásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb.

Az első három helyezett és a különdíjas induló egy-egy Nemere István által dedikált könyvet is kap.

A pályaművek beérkezési határideje: 2012. március 31.

További információk: http://heraldpeople.com

-W-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu