Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.19. - Friday, Emma napja van.

Pályázat

Több százezres díjak üthetik a rajzpályázat győzteseinek markát

2011. November 02. 03:54
Több százezres díjak üthetik a rajzpályázat győzteseinek markát
"Mit teszek a drogmentes Magyarországért" címmel rajzpályázatot indít az Együtt egy drogmentes Magyarországért Mozgalom. A szervezők általános- és középiskolás diákoktól várják az alkotásokat.
A pályázat fő célja, hogy egy új oldalról közelítse meg a drogokkal kapcsolatos problémákat. Az általános- és középiskolás tájékoztatókon túl fontos, hogy a fiatalok saját maguk tudjanak ellenállni, nemet mondani a kábítószereknek. De hogy miként képesek ezt megtenni, azt most rajzok segítségével fejezhetik ki.

A pályázatra színes vagy fekete-fehér rajzzal lehet nevezni, melyet számítógép nélkül, ceruzával, ecsettel vagy krétával kell elkészíteni. A jelentkezők három kategóriában adhatják be alkotásaikat:
- általános iskola 5-6. évfolyam,
- általános iskola 7-8. évfolyam,
- középiskola 9-12. évfolyam.

paly2.jpg

A cél, hogy a fiatalok maguk ismerjék fel a drogok veszélyeit

A pályaműveket az Együtt egy drogmentes Magyarországért Mozgalom postacímére (1087 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 76.) lehet küldeni december 31-ig. A szervezők szerint a legjobb rajzolók több százezer forintos ajándékokkal lehetnek gazdagabbak. A díjazottak között minden kategória első három helyezettje, valamint a győztes oktatási intézmények fognak szerepelni, a közönségdíjat pedig a legtöbb internetes szavazatot kapott alkotás készítője kaphatja meg.

További információk: http://www.drogmentes.hu

-W-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu