Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.03.28. - Thursday, Hajnalka napja van.

Pályázat

Fotópályázat "egy tanulságos pillanat" jegyében

2011. October 19. 06:34
 Fotópályázat
Fotópályázatot indít az Ad Sidera Csoport, melyre bárki jelentkezhet. A legtöbb közönségszavazatot begyűjtő versenyzők értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.
Az Ad Sidera tanácsadó céget 1989-ben alapították, melynek főbb tevékenységi területe a tréning, a tanácsadás és a szervezetfejlesztés. Ezúttal fotópályázatra invitálja a vállalkozó kedvűeket azzal a céllal, hogy maradandót alkossanak és műveiket másokkal is megosszák. Nem véletlen, hogy a beküldött fényképeket a szervezők a Facebook-oldalukon tárják a nyilvánosság elé, díjakat pedig a legtöbb "lájkot" begyűjtők kapnak, vagyis akiknél a legtöbben kattintanak a "Tetszik" feliratra. Az Ad Sidera a fotók mellé képaláírást vagy egy rövid történetet is vár, a pályaművek témája pedig: "Egy tanulságos pillanat". Egy jelentkező legfeljebb három fényképpel szállhat versenybe.

paly2.jpg

Értékes díjakat nyerhetnek a legjobb fényképeket készítők

Díjazás:
1. hely: ingyenes részvételi lehetőség a cég valamelyik nyílt tréningjén, továbbá egy 60000 forint értékű fotó- vagy kalandfelszerelési utalvány
2. hely: 2 fő részére szóló 2 éjszakás pihenés félpanzióval a négycsillagos, balatonkenesei Hotel Marina Port-ban
3. hely: könyvcsomag a HVG Könyvek felajánlásával.

A különdíjért azok indulhatnak, akik egy Ad Sidera-programon készült felvétellel pályáznak. Közülük a legszerencsésebb terepjárós tesztvezetésen vehet részt egy Land Rover Defender volánja mögött.

A "Mutasd meg, hogy LÁTSZ!" címet viselő kiírásra október 30-ig lehet jelentkezni. A fényképeket a foto@adsidera.hu címre kell küldeni, a nyerteseket pedig november 15-ig e-mailben értesítik a szervezők.

-W-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu