Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.03.29. - Friday, Gedeon napja van.

Pályázat

Értékes nyereményekért pályázhatnak rajzaikkal a gyerekek

2011. October 12. 06:08
Értékes nyereményekért pályázhatnak rajzaikkal a gyerekek
"Otthonom az erdő" címmel rajzpályázatot hirdet óvodások és általános iskolás diákok számára az Ipoly Erdő Zrt. A győztesek értékes díjakkal gazdagodhatnak, emellett az iskolák is nyereményekért lehetnek versenyben egymással.
A projekt az Új Széchenyi Terv keretén belül valósul meg. A pályázat célja, hogy gyermekrajzokon keresztül hívják fel a figyelmet az erdei élőhelyek megóvásának fontosságára, valamint az élőlények lakóhelyének és táplálékforrásának megőrzésére. A pályázaton 3 és 14 év közötti gyerekek vehetnek részt, akik három kategóriában jelentkezhetnek:
I 3-6 évesek
II. 7-10 évesek
III. 11-14 évesek.

A rajzokat A4-es lapra kell készíteni, melynek módja lehet grafika, rézkarc és festmény. A kísérő levélben és a rajz hátoldalán az alábbi adatokat feltüntetése szükséges: a készítő neve, életkora, osztálya, nevezési kategóriája, lakcíme, telefonszáma, e-mail címe, továbbá iskolájának neve, címe, telefonszáma és e-mail címe, valamint a felnőtt segítőjének neve. Egy gyermek legfeljebb két pályaművet adhat be.

paly2.jpg

A rajzpályázat plakátja

A győztes pályázók a korcsoportjuknak megfelelően jutnak értékes ajándékokhoz, melynek odaítéléséről többtagú zsűri dönt. Továbbá azok az iskolák, melyek tíznél több pályaművel neveznek, sorsoláson vesznek részt, aminek nyereménye 3 darab 20000 forint értékű írószercsomag.

A pályaműveket postán, az EFFIX-Marketing Kft. címére kell küldeni:
9400 Sopron, Pf. 619.
A borítékon szerepeljen az "Erdei Rajzverseny" jelige.

Beérkezési határidő: 2011. november 14.

További információ:
Szittya Anita (EFFIX-Marketing Kft.)
+36-30 / 520-8285
office@effix.hu
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu